Running

Wilkin Sports heeft een ruim assortiment aan hardloopschoenen, kleding, sporthorloges en accessoires

Hardloopschoenen

Hardloopschoenen zijn er in alle soorten, maten en kwaliteitsniveaus. Alleen zijn lang niet alle schoenen voor iedereen geschikt. Een goede schoen betekent niet dat het ook een goede schoen is voor jou! Ieder model is uniek en heeft een andere demping, pasvorm en stabiliteit. In het algemeen kun je hardloopschoenen onderverdelen in neutrale schoenen en antipronatie schoenen. Deze verschillende typen hebben te maken met de manier waarop je loopt. Vandaar dat het belangrijk is om je goed te laten adviseren als je hardloopschoenen koopt. Onze ervaren en deskundige collega’s helpen je graag bij jouw zoektocht naar dé perfecte schoen!  

Loopanalyse

Door het uitvoeren van een loopanalyse ontstaat er voor iedere klant een perfect schoenadvies dat aansluit bij het persoonlijke looppatroon. Voor een cyclische sport, als hardlopen, is dit van groot belang, omdat spieren en gewrichten enorm worden belast. Van alle hardloopschoenen past 75% van de hardloopschoenen niet bij de loper. Maak dus gebruik van onze kennis en ervaring. U kunt uw oude schoenen bij ons ook laten beoordelen mocht u twijfelen of de schoenen nog niet versleten zijn. (De maximale levensduur van een schoen is circa 2 jaar.)

Voetenspreekuur

Wilkin Sports organiseert voor alle sporters met voetproblemen maandelijks een spreekuur met een Sport-podotherapeut en de Cesar-therapeut. Tijdens dit spreekuur wordt geheel kosteloos geadviseerd over het oplossen van klachten met lopen. Wij werken met een planning om onnodig wachten te voorkomen u kunt vrijblijvend contact opnemen met ons in de winkel of via 013-5400274.

Runningkleding

Het mooie van hardlopen is dat je met alleen een paar goede schoenen gelijk al aan de slag kunt. Toch zul je merken dat een goede set hardloopkleding zowel je prestaties als het plezier zal bevorderen. Anders dan het katoenen shirt en de joggingbroek die je nog in de kast had liggen, is de hardloopkleding die wij aanbieden speciaal ontwikkeld om je zo comfortabel mogelijk te laten lopen.

De hardloopkleding uit ons assortiment is functioneel en comfortabel. Het zweet wordt effectief afgevoerd, de bewegingsvrijheid wordt vergroot en je wordt beschermd tegen de weersomstandigheden. 

Wilkin Sports adviseert om zoveel mogelijk met lagen te werken. Het runningshirt kun je in de zomer als enige laag gebruiken, terwijl je er in het najaar een jack overheen draagt ter bescherming tegen regen en wind. Zo ben je flexibel en kun je het merendeel van je garderobe het gehele jaar door gebruiken.

Runningaccessoires

Haal het maximale uit je hardloop trainingen met onze hardloopaccessoires. Met alles van horloges, bidons, hardlooptassen tot reflecterende elementen en lampjes ben je volledig voorbereid op elke run.

Onze merken

asicspolarmizuno garminfalkecraft brooks doubdle