013 - 54 00 274 info@wilkinsports.nl

Indoor & fitness

Onze fitness producten

Bij Wilkin Sports vind je een ruim assortiment aan fitnesskleding, schoenen en accessoires. Wij bieden kleding voor jong en oud, van ieder niveau. Of je nu fanatiek bezig bent met fitness of dit meer als een hobby doet. Je vindt bij ons merken als Reebok, Under Armour, Adidas, Pure 2 Improve en Asics. Naast kleding en schoenen vind je bij ons diverse accessoires zoals gewichten, handschoenen, springtouwen, gymballen en fitnessmatten.

fitness-sport-kleding-wilkin-sports

Onze Fitnesskleding

fitness-atributten-sport-kleding-wilking-sports

De kleding die je draagt bij het fitnessen heeft impact op je prestaties en het plezier. Kleding die snel vocht afvoert en de lichaamstemperatuur reguleert, biedt de beste ondersteuning tijdens het fitnessen. Onze fitnesskleding is duurzaam en droogt snel, wat belangrijk is omdat je de kleding vaak wast. Dan wil je natuurlijk wel dat het mooi blijft en dat de pasvorm niet verandert. Het is vaak gemaakt van elastisch materiaal, zodat je genoeg bewegingsvrijheid hebt. Met de juiste fitnesskleding blijft je lichaam droog en koel aanvoelen.

Onze fitnessschoenen en attributen

Fitness is niet één sport, je kunt het op verschillende manieren beoefenen in de sportschool. Je kunt kiezen voor cardio of krachttraining, maar er worden ook steeds meer speciale lessen gegeven in sportscholen, zoals yoga, aerobics of bootcamp. Niet alle fitnessschoenen zijn voor elke vorm van fitness geschikt. Wil je graag advies bij het zoeken naar de ideale schoenen? Onze gespecialiseerde collega’s zijn altijd beschikbaar.

Wil je ook thuis lekker kunnen fitnessen? Bij ons vind je alle attributen die je daarvoor nodig hebt, denk aan dumbbells, springtouwen, foamrollers en push-up grips. Zo kun jij je ook thuis fit en gezond sporten!

Persoonlijk en deskundig advies

Je kunt onze producten in de winkel kopen, maar uiteraard kun je ze ook online bestellen. In onze winkel kun je altijd terecht voor persoonlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat je met de juiste producten naar huis gaat. Voor danskleding kun je ook bij ons terecht. Wij beschikken voornamelijk over producten van het merk Papillon. Dit dansmerk levert balletschoenen vanaf maat 24 en diverse andere dansartikelen, waaronder roze tutu’s en zwarte ballet pakken. Mocht je iets specifieks uit de catalogus willen, dan kunnen wij dit altijd voor je bestellen.