Indoor

Handbal, volleybal, tafeltennis of een andere indoorsport, onze indoorafdeling biedt schoenen van kwaliteitsmerken als Asics, Mizuno en Adidas. Deze schoenen geven steun en demping bij het beoefenen van indoorsporten en voorkomen blessures. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste schoenen.

Indoorschoenen

Indoorschoenen moeten een goede grip en veel demping bieden, dat zijn de twee belangrijkste eigenschappen. Als je voldoende grip hebt, zul je merken dat je niet uitglijdt en dus jezelf goed af kan zetten. De demping van indoorschoenen zorgt er juist voor dat je bij een landing goed opgevangen wordt, met goede demping bescherm je vooral je knieën en je rug. 

Indoorkleding

Wij hebben een ruim assortiment aan kleding die geschikt is voor indoorsport. Allereerst is het heel belangrijk dat de kleding voldoende bewegingsruimte biedt. De vochtregulerende functie zorgt ervoor dat het transpiratievocht afgevoerd kan worden naar buiten en de ademende functie zorgt ervoor dat er voldoende frisse lucht bij het lichaam kan komen, zo blijft het lichaam droog én op de juiste temperatuur!

Onze merken

under-armour mizuno kwissasicshummelerima