Hockey

Onze hockeyafdeling bevat meer dan 100 verschillende hockeysticks. Wij geven je graag advies bij de aankoop van een hockeystick. Je kunt voor de aankoop de hockeystick eerst testen in onze speciale testruimte.

Je krijgt bij ons in de winkel standaard 15% korting op de adviesverkoopprijs bij de aankoop van een hockeystick of hockeyschoenen!

Naast hockeysticks hebben we ongeveer 50 verschillende modellen schoenen en een uitgebreid assortiment aan hockeykleding. Ook kun je terecht voor hockeyaccessoires zoals bitjes, ballen, handschoenen en meer. Kort gezegd hebben we alles voor iedere hockeyer!

Hockeyschoenen

Wanneer je hockeyschoenen uitzoekt moet je rekening houden met verschillende aspecten. Belangrijke punten bij hockeyschoenen zijn schokdemping, grip, stabiliteit en steun, draagcomfort en bescherming. Wanneer je rekening houdt met deze punten zul je sneller een hockeyschoen kopen die goed past. Een hockeyschoen die goed past voorkomt veel blessures. Onze gespecialiseerde verkopers helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Hockeysticks

Om het maximale uit je spel te halen is het kiezen van de beste hockeystick, kromming, carbonpercentage essentieel. Er zijn sticks met verschillende eigenschappen. Wil je de hockeybal zo optimaal mogelijk kunnen controleren? Ga je voor een uitstekend balgevoel? Of wil je extra power?

Ook bij de keuze van de meest geschikte hockeystick helpen onze verkopers u graag. De opvatting dat de duurste stick de beste is, is een fabeltje.

Hockeykleding

Hockeykleding moet voldoende bewegingsvrijheid bieden, zodat jij je helemaal kunt focussen op de training of de wedstrijd! Wij hebben hockeykleding van diverse merken. Wij hebben hele mooie hockey trainingspakken, hockey shorts, hockey polo’s en hockey sweaters.

Bescherming

Wil jij presteren op het hockeyveld? Dan is de beste hockeybescherming onmisbaar! Je kan bij hockey niet genoeg beschermd zijn en het is daarom verstandig om gebruik te maken van de juiste scheenbeschermers, bitjes (deze eerste twee zijn verplicht door de KNHB) hockey handschoenen, cornermaskers en andere lichaamsprotectie.

Hockeyhandschoenen

Hockeyhandschoenen zien we (gelukkig) steeds vaker terug op het hockeyveld. Er is niks zo vervelend als het krijgen van een hockeybal tegen je hand. Er is niet alleen verschil tussen een linker- en rechtermodel maar tussen de full- en half finger. Simpel gezegd zorgt de full finger voor een volledig bedekte hand en bedekt de half finger maar een klein gedeelte van de hand. Onze verkopers loodsen u graag door het oerwoud van de hockeyhandschoenen. 

Cornermaskers

Cornermasker zijn van essentieel belang voor de lijnstop bij de strafcorner. Deze worden normaal gesproken door de club per team verstrekt. Uiteraard bieden we daar ook een ruim assortiment in.

Onze merken

adidastk stagshock-doctor mercianmalik reecegrays dita brabo