013 - 54 00 274 info@wilkinsports.nl

Hockey

Onze hockey producten

Onze hockey afdeling bevat zo’n 50 verschillende modellen hockeyschoenen, meer dan 100 verschillende hockeysticks en een uitgebreid assortiment aan hockey kleding. In onze winkel krijg je standaard 15% korting op de adviesverkoopprijs van hockey sticks en hockeyschoenen.


Als je op zoek gaat naar goede hockeyschoenen moet je op een aantal dingen letten. Belangrijke punten zijn schokdemping, grip, stabiliteit, draagcomfort en bescherming. Het dragen van goed passende hockeyschoenen voorkomt veel blessures. Onze gespecialiseerde collega’s helpen je graag om de perfecte schoenen te vinden. 

hockeyballen-wilkin-sports

Hockey kleding en handschoenen

hockey-spullen-wilkin-sports

De kleding die je draagt bij het spelen van hockey moet genoeg bewegingsvrijheid bieden, zodat je ongestoord kunt sporten. Bij ons vind je hockeykleding van diverse merken. Trainingspakken, hockey shorts, hockey polo’s en hockey sweaters. Ook handschoenen zien we tegenwoordig steeds vaker terug op het hockeyveld. Je handen zijn kwetsbaar en verdienen die extra bescherming. Ons assortiment bevat handschoenen met een half- en full finger model.

Hockeysticks

Wij bieden een ruime keuze aan hockeysticks, meer dan honderd verschillende. Je kunt ze zelfs in onze speciale testruimte in de winkel uittesten, zodat je zeker weet dat je de perfecte hockeystick vindt voor jou. Om het maximale uit je spel te halen is het belangrijk dat je de juiste stick kiest voor jouw speelstijl.

De kromming en het carbonpercentage verschillen per hockeystick, daarom is het handig om verschillende modellen uit te proberen. De opvatting dat de duurste stick het beste is, is een fabeltje. Het is erg persoonlijk en afhankelijk van de manier waarop je hockey speelt. Wil je de hockeybal zo goed mogelijk onder controle kunnen houden? Of ga je voor een uitstekend balgevoel? Of wil je toch liever extra power? Onze collega’s helpen je graag bij het vinden van de ideale hockeystick!

hockey-sticks-wilkin-sports

Bescherming op het hockeyveld

Hockey is geen ongevaarlijke sport, er kan altijd iets misgaan. Daarom is het aangeraden om jezelf goed te beschermen op het hockeyveld. Scheenbeschermers en bitjes zijn uiteraard verplicht door de KNHB, maar het kan nooit kwaad om jezelf extra te beschermen. Bij ons vind je de beste scheenbeschermers, bitjes, hockeyhandschoenen, cornermaskers en andere lichaamsbescherming. Cornermaskers zijn essentieel voor de lijnstop bij de strafcorner. Normaal gesproken worden deze maskers door de club verschaft, maar je kunt ze ook in onze winkel vinden.