Fitness

Wilkin Sports heeft een ruim assortiment aan fitnesskleding, schoenen en accessoires. We leveren kleding voor jong en oud, fanatiekelingen en hobbyisten. Bij ons hangen merken als Reebok, Under Armour, Adidas, Pure 2 Improve en Asics in de schappen. Naast kleding en schoenen hebben we diverse accessoires zoals gewichten, handschoenen, springtouwen, gymballen en fitnessmatten

Fitnesskleding

De belangrijkste eigenschap is dat fitnesskleding vocht snel afvoert en de lichaamstemperatuur reguleert. Daarnaast is fitnesskleding duurzaam en bevat vaak elastische materialen, zodat je alle bewegingsvrijheid hebt. De kleding is sneldrogend.

Doordat de kleding vocht afvoert en je temperatuur reguleert, blijft je lichaam droog en koel aanvoelen. Je wast fitnesskleding regelmatig. Het is van belang dat je fitnesskleding mooi blijft. Daarom dat deze kleding duurzaam moet zijn, zodat de kleding na vele malen wassen nog steeds goed is en ook de pasvorm niet verandert.

Fitnessschoenen

Je kan verschillende vormen van fitness beoefenen in de sportschool. Te denken valt aan cardio en krachttraining, maar ook de verschillende lessen worden steeds populairder. Wat dacht je van bootcamp, spinning, aerobics en steps. Niet iedere fitnessschoen is geschikt voor alle workouts. Laat je door ons adviseren bij de keuze voor de juiste schoen. 

Fitnessattributen

Van dumbells tot springtouwen en van foamrollers tot push-up grips, Wilkin Sports heeft het. Haal de juiste fitnessattributen in huis en sport je fit, sterk en gezond! 

Onze merken

asicsadidasunder-armourflowfitnesspure